Logo

Eşsiz Konaklama Deneyimi: Bungalovlarda Lüks Tatil Önerileri

Çeşitli mimari tarzlarda inşa edilmiş olsa da hepsinde aynı sıcak havayı bulabildiğiniz bungalov evler, genellikle şehrin gürültüsünden uzak, doğayla iç içe olabileceğiniz yerlere konumlanmış durumda. Özellikle sakinlik ve doğa severlerin de favorisi haline gelmiş olan bungalov tatili, yılın her mevsiminde bambaşka bir huzurlu deneyim sunuyor. Dolayısıyla tarihi bir gezi ya da ultra lüks otel deneyiminin çok dışında bir alternatif arayanlar için ideal bir tercih olarak karşımıza çıkıyor. Günümüzde giderek popüler bir hal almasıyla konforu da artan bungalov tatilleri, rahatına düşkün kişiler için de iyi bir opsiyon haline geldi. O halde bungalov tatil önerileri için notlarınızı almaya başlayabilirsiniz. 

Antalya-Çıralı

Antalya’nın Çıralı bölgesinde yer alan bungalov otelleri ziyaretçilerini keyifli, konforlu ve unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Etenna Bungalow Hotel’de denize sıfır olarak konumlanmış olan bungalov evlerde gün boyu deniz keyfini sonuna kadar çıkarabilir ve akşamları da deniz manzarası eşliğinde, narenciye ağaçlarının kokusuyla her detayı düşünülmüş evlerde konforlu ve huzurlu vakit geçirebilirsiniz. Başka bir seçenek olarak La Boutique Hemerans Çıralı’da dağlarla çevrilmiş tamamen izole bir alanda doğayla iç içe vakit geçirebilir, sahil restoranlarında keyifle yemeğinizi yiyebilir ve huzurlu doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Daha pek çok beğeneceğiniz seçeneği olan Çıralı’da bungalov tatili için seçenekleri değerlendirmeye şimdiden başlamalısınız.

Antalya-Kaş

Antalya’nın incisi diyebileceğimiz Kaş, her tatilde gitseniz sıkılmayacağınız bir yer olabilir! Elbette bungalov seçenekleri de oldukça çeşitli! Deniz manzaralı, orman içerisinde, özel havuzlu, konforlu pek çok bungalov otelini Kaş’ta bulabilirsiniz. Her isteğe ve beklentiye uyabilecek cinsten çeşitliliğe sahip Kaş bungalovlarında unutulmaz bir tatil geçireceğinizden emin olabilirsiniz. 

Muğla-Fethiye

Doğa tatili dendiğinde ilk akla gelen, en popüler adreslerden biri olan Fethiye, elbette ki bungalov tatil önerileri listesine girecekti. Şehrin karmaşasından tamamen kopacağınız, gerçekten kendinizi duyabileceğiniz huzurlu bir seçenek olduğunu bilmelisiniz. Sultan Camp, Göcek Bungalov gibi seçenekler de ilk değerlendirilmesi gerekenler arasında yerini alıyor. Gerek konforuyla, gerek keyifli geçirilecek zamanın garanti olmasıyla, gerekse de iç mekan tasarımlarıyla listenizde yerini almaya aday.

Rize- Çamlıhemşin

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde bungalov tatili, son yıllarda iyice popüler olmuş durumda. Bungalov tatilinin de en çok hakkının verileceği bölge olduğunu belirtmek gerekir. Hiçbir yere benzemeyen doğasıyla, arındığınızı gerçekten hissedeceğiniz havasıyla tek kelimeyle büyüleyici! Bu bölgede dere manzaralı, şömineli, jakuzili, otantik dekora sahip, orman manzaralı (ki hepsi için) gibi pek çok seçeneğe sahip bungalov tesisleri yer alır. Bir yaz tatili gibi deniz imkanının da içinde yer aldığı bungalov deneyiminden bahsedemiyor olsak bile tüm seçenekleri eleyecek güçte bir destinasyon! Listenizde ilk sıraya alırsanız pişman olmayacağınızın garantisini verebiliriz.

Sapanca-Sakarya

Sapanca, bungalov otel konseptinin öncülerinden olan bir bölge olmasıyla bungalov tatil önerileri listesinin favorisi! Dolayısıyla burada neredeyse attığınız her adımda bir bungalov tesisi görmeniz olası… Burada ultra konforlu ve beklentinizin çok üzerinden bungalov tesisleri mevcut olduğundan seçmenizin de kolay olmayacağını bilmelisiniz. Ancak nereyi tercih ederseniz edin; doğayla iç içe ve yine büyüleyici bir deneyim yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Ağva-İstanbul

İstanbul başta olmak üzere pek çok büyük şehirden hafta sonu için bir kaçamak rotası olan Ağva, bungalov otel konseptinde de pek çok opsiyona sahip. Ağva bölge olarak zaten doğasıyla büyüleyici olduğundan her anlamda dinleneceğiniz, mental olarak yenileneceğiniz bir deneyim olacağından şüphe duymamalısınız. Konakladığınız bungalov bölgesinde doğa yürüyüşü yapmadan, sahil boyu temiz havayı içinize çekmeden, nehir manzaralı bir yemek yemeden dönmemelisiniz.

Abant-Bolu

Sapanca ve Ağva gibi bungalov konseptinin yaygın olduğu ve popüler olarak tercih edildiği bölgelerden biri olan Abant, yine mutlaka görülecek yerler arasında listeye girmeyi hak ediyor. Burada pek çok bungalov tesisi bulabilirsiniz. Ancak özellikle önereceğimiz bir yer var ki; buraya bayılacaksınız. Abant Gölü’ne 15 dakikalık uzaklıkta konumlanan, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalından ilham alınarak tasarlanan ve inşa edilen Yeşil Ev, 10 adet bungalov evden oluşuyor. Evler birbirine son derece uzak şekilde konumlandırılmış olduğundan “doğayla baş başa” kalma hissiyatını tam olarak verebilen bir tesis! Misafirlerine her türlü imkanı sağlayabilen bu tesiste konforla konaklamamanız için hiçbir neden bulunmuyor. Yılın her zamanı açık olan Yeşil Ev’de her zaman yer bulabilmek pek kolay olmayabilir. Dolayısıyla rezervasyon için erkenden harekete geçmeniz ve bu harika doğayı ve tesisi deneyimlemeniz harika olur.

Datça

Yaz mevsiminin en popüler destinasyonlarından biri olan Datça, asla bir kez gideceğiniz bir yer değil! Her yaz gitmek isteyeceğiniz, her anlamda doyamayacağınız büyüleyici bir tatil beldesi. Elbette bungalov seçenekleri de bölgenin kendisi kadar keyifli… Gerek merkeze yakın noktalarda gerekse de daha uzak daha sakin ancak doğa ve denizle iç içe olan yerlerinde pek çok bungalov otel seçeneği bulmanız mümkün. Hayıtbükü’nde yer alan, denize sıfır şekilde konumlanmış Hayıtbükü Ahşap Evleri’ni değerlendirmekle başlayabilirsiniz. Tesisin kendine ait plajı, zengin kahvaltısı, doğa aktiviteleri ve konforlu bungalov evleriyle tatilden mutlu dönmenizi sağlayacak yerlerden biri…

Olimpos

Antalya’nın batısında yer alan Olimpos, yine şehirden uzak, izole ve huzurlu bir tatil imkanı sunan bungalov tesislerine ev sahipliği yapıyor. Pek çok tesiste tüm ihtiyaç ve beklentiler düşünülerek tasarlanmış bungalovlarda keyifli vakit geçirmemek neredeyse imkansız! Olimpos Antik Kenti’ne oldukça yakın olan Olympos Village, yemyeşil bir bahçe içerisinde, havuz, restoran ve bar gibi olanaklarıyla ziyaretçilerinin memnuniyetini artıran bir bungalov tesisi olarak öneriler arasında en popüler olanıdır. Olimpos için tercihinizi yapmadan önce burayı da incelemeli ve keyifle geçireceğiniz vakit için pek beklentiyi karşılayacağını not almalısınız.

Akçay

Bungalov tatil önerileri arasında daha önce duymamış olabileceğiniz ancak kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir tatil beldesi; Akçay! Kazdağı’nın eteklerinde, yeşilin her tonunu deneyimleyerek huzur bulacağınız Akçay’da çeşitli bungalov otel seçenekleri bulunuyor. Bunlardan biri de kesinlikle mutsuz ayrılmayacağınız Kazdağları İda Natura Bungalov. Oda ve kahvaltı konseptiyle hizmetini sürdüren bu tesis; doğallığı, konforu ve huzuru ile kesinlikle övülmeye değer! Kazdağları Milli Parkı’nda yer almasıyla da apayrı bir keyif sunuyor. Mutlaka değerlendirmenize girmesi gereken bu yeri de unutmadan notunuzu almanızı tavsiye ederiz.

Selimiye

Deniziyle, doğasıyla Marmaris’in göz bebeği olan Selimiye’de bungalov tatili de bir başka! Hem çadır konaklaması hem de denize sıfır bungalov olanağı sunan tesisleri, kesinlikle deneyimlenmeli! Hem izole ve huzur dolu bir bungalov tatili yapayım hem de cam gibi bir denize gireyim diyorsanız kesinlikle rotanızı Selimiye’ye çevirmelisiniz.